Militära namnband, 5-pack (980005) med kardborre, leverans normalt inom 48 timmar

365 kr

REGLEMENTSENLIGA NAMNBAND

Skriv in önskat namn/5-pack med VERSALER (samma namn på samtliga 5 band) i meddelandefältet när du kommer till kassan, se bildförklaring i bildspelet (klicka på bilden för att förstora den).

Dessa broderade namnmärken produceras i Sverige och följer Försvarsmaktens reglemente.

Storlek ca 120 x 25 mm.

Militärgröna med svart text i rätt typsnitt, svart kant med raka hörn, komplett med kardborre på baksidan samt separat kardborre som fästs på plagget. Får bäras på fältjacka 90 (P, L, TR BE, TR) och grön ylletröja m/87.

Namnbanden får enbart handtvättas.

Vi utför korrekt textsättning vid ex.vis dubbelnamn, specialtecken eller andra kundspecifika önskemål. 

Kardborrebandet (det lösa) kan sys fast på plagget alternativt limmas fast på plagget. 

Det går även att beställa befattningsmärken av textil, det dock inte är självklart att dessa får användas på uniformen. Detsamma gäller textilnamnlappar med förnamn, smeknamn, ”callsigns”, punkter o.dyl. Sådana namnmärken kan dock användas på andra persedlar som ej anges i FMs reglemente.

Varje 5-pack (samma namn på samtliga) kostar 365:- (inkl moms).

Namnbanden levereras snarast möjligt, normalt inom 48 timmar.

Montering av namnband:
Namnband sys fast 5 mm över fästet för fast namnbrickshållare på vänster bröst och med innerkanten på namnbandet om möjligt i linje med dragkedjans innerkant (fältjacka m/90) alternativt centrerat på bröstfickans lock eller fästs på kardborrefäste över vänster bröstficka (fältjacka m/90 lätt) enligt förbandschefs anvisningar.