Militära namnband gröna med svart text, 5-pack, (980004) leverans normalt inom 48 timmar

290 kr

REGLEMENTSENLIGA NAMNBAND

Skriv in önskat namn/5-pack med VERSALER (samma namn på samtliga 5 band) i meddelandefältet när du kommer till kassan, se bildförklaring i bildspelet (klicka på bilden för att förstora den).

Dessa broderade namnband i tyg produceras i Sverige och följer Försvarsmaktens reglemente.

Militärgröna med svart text i rätt typsnitt, svart kant med raka hörn och värmeklisterbaksida. Får bäras på fältjacka 90 (P, L, TR BE, TR) och grön ylletröja m/87.

Storlek ca 120 x 25 mm.

Vi utför korrekt textsättning vid ex.vis dubbelnamn, specialtecken eller andra kundspecifika önskemål få våra namnband. 

Det går även att beställa befattningsmärken av textil, det dock inte är självklart att dessa får användas på uniformen. Detsamma gäller namnskyltar i textil med förnamn, smeknamn, ”callsigns”, punkter o.dyl. Sådana band kan dock användas på andra persedlar som ej anges i FMs reglemente.

Varje 5-pack (samma namn på samtliga) kostar 290:- (inkl moms).

Namnbanden levereras snarast möjligt, normalt inom 48 timmar.

Montering av namnband:
Namnband sys fast 5 mm över fästet för fast namnbrickshållare på vänster bröst och med innerkanten på namnbandet om möjligt i linje med dragkedjans innerkant (fältjacka m/90) alternativt centrerat på bröstfickans lock eller fästs på kardborrefäste över vänster bröstficka (fältjacka m/90 lätt) enligt förbandschefs anvisningar.

Håll muspekaren över produktbilden, klicka därefter på någon av höger/vänster pil så hittar du en monteringsanvisningar på hur du korrekt placerar dina namnband på olika uniformspersedlar.